Hall Browns Façade Enhancement

AESTHETIC & FUNCTIONAL FAÇADE ENHANCEMENT FOR FORTITUDE VALLEY BUSINESS

Evolve’s expertise in scope management, buildability and value engineering was showcased in this refresh of an old building & office space. The client required both sun protection for the windows of their building and a facelift, leading to a façade enhancement and lobby upgrade.
With only a concept plus a really tight budget, Evolve worked their magic alongside the architect to produce a screening system within budget that value-added an aesthetically pleasing outcome. With the addition of roller shutters to enclose the garage and a minor lobby upgrade, Hall Browns will set inspiring first impressions for years to come.
Client:
Hall Browns Accountants

Location:
Fortitude Valley, QLD

Service:
Refurbishment

Sector:
Base Building Refurbishment

Program:
3 weeks

Pin It on Pinterest