Scenic Cycle

STATE OF THE ART VIRTUAL CYCLING FACILITY IN THE HEART OF THE CBD

Evolve transformed a cold shell retail area into a state-of-the-art virtual cycling and health facility. Through a D&C method and emphasis on cost effective solutions, an outstanding outcome was delivered to suit the client’s financial and operational needs. Evolve applied a sensible approach and focus on delivering an adaptable space alongside key deliverables.

The existing AC units and ductwork were re-purposed to suit the new layout. Evolve also created an adapt and re-use solution for adding shower facilities by converting existing bathroom stalls into showers using pre-manufactured shower trays and wall linings.

AV was a significant element of the works and care was taken to ensure the main studio was not exposed to sound breaching through soundproofing and specialist sound systems.

The end result was a purpose built facility at a fraction of the cost.

Client:
Scenic Cycle

Location:
Sydney CBD, NSW

Service:
Fitout

Sector:
Health & Recreation

Program:
8 Weeks

Pin It on Pinterest